Kjenner du at våre idealer samsvarer med hvordan du ønsker det – er det bare å møte opp på en av våre aktiviteter. Nederst finner du den vanlige ukemenyen. Den kan endres, da blir det i så fall meddelt på Facebook.


Fra en lett joggetur i BCM-løypen

Fra en lett joggetur i BCM-løypen


DE 10 MELKESYRE IDEALENE

1) Formålet med Melkesyre er å inspirere folk flest – fra sofaslitere til supermosjonister  og i alle aldersgrupper – til å komme i bedre form og samtidig tilby en arena som er sosial, hyggelig og inkluderende.

2) Melkesyre er ingen klubb eller organisasjon, og det koster ingenting.  Melkesyre er rett og slett et trivelig miljø som er spesielt beregnet for dem som vil være med på fjellturer, motbakkeløp og løping.

3) På Facebook publiserer Melkesyre felles aktiviteter i form av ukemeny. Du velger selv hva du vil delta på. Det er tradisjon å dokumentere i form av bilder/film etter felles aktiviteter som kan være inspirende for andre.

4) Følelsen av mestring er vesentlig for å få folk til å trene, og Melkesyre er bygget nettopp på denne kulturen av mestring. Du trenger med andre ord ikke begynne å trene før du henger deg på Melkesyre.

5) Ved siden av felles aktiviteter er du velkommen til å invitere til andre aktiviteter på Facebook-sidene til Melkesyre (fortrinnsvis utenom de faste aktivitetene).

6) Når det er felles aktiviteter (eller individuelle initiativ) er det det fint om du samtidig presenterter nivået på aktiviteten. Inviterer man til løping/fjelltur og annonserer et tempo skal det ikke løpes raskere enn det annonserte tempoet i respekt for dem som møter opp. Husk at nettopp det annonserte tempoet kan være avgjørende for hvem som kommer og her må man tenke på Idealets punkt 4.

7) Kjenner du at det bobler litt slik at du har lyst til å være med i ressursgruppen som tar litt ekstra initiativ og holder tak i aktivitene, er det bare å gi beskjed. Da vil du også få tilgang til en administrator-rolle på Facebook.

8) Vi setter stor pris på om du klarer å motivere familie, venner og kolleger til å bli med i Melkesyre-miljøet. Vi kan aldri bli for mange.

9) I Melkesyre har vi en egen festkomité som sørger for at det gjennom året også blir litt tid til festivitas.

10) Melkesyre er ute – hele året, uansett vær og vind, og vi reiser på flere arrangementer både i Norge og utlandet der den sosiale faktoren er vel så viktig som selve konkurransen.

(Ukemeny fortsetter under bildet)

Kos er også en del av Melkesyre

Kos er også en del av Melkesyre

UKEMENY

Mandag: Hordnesskogen kl.19.00, 9,5 km i 6.30 tempo, eller oppmøte Fana Stadion kl. 18.00 om du vil løpe en halvmaraton rundt Nordåsen i 5.30 tempo.
Tirsdag: Varegg inviterer til intervall på Skansemyren. Du møter ferdig oppvarmet kl. 20.00
Onsdag: Oppmøte Meny i Dolviken kl. 19.00 (Søreide) der vi løper 3 km i konkurransetempo, starter med 3 km oppvarming og 3 km nedjogg.
Torsdag: Stoltzen – vi møter kl. 18.00 ved starten, ofte tar noen turen videre til Rundemanen eller Brushytten
Fredag: Helligdag J
Lørdag: Motbakkeintervaller opp Fløisvingene, vi møter ved bussholdeplassen på Mulen kl. 11.00
Søndag: Kanadaskogen kl. 11.00, møter ved P-passen på Spelhaugen

PS: SMIL OG GODT HUMØR ER DET ENESTE DU TRENGER!